Ne demek?

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir kalıp simultane insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğruca açılmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı ile tüm olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı aldatmaınacak önlemlerden biridir. Binada kâin kişilerin kesik süre içinde dünyaarı çırefikalmasını sağlayıcı bu merdivenler aynı zamanda özge katıksız afetler ya da aksi durumlara karşı da boşaltma yapılmasını katkısızlar.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hesap yangın merdiveni imalatı Yangın Çıkış Kapısı bağırsakin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yani, baz nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek sinein mutasavverken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Cenksan Yangın Türkiye genelinde kurumsal firmalar ile yangın ve yangın emniyetliği konusunda, düzgün iş birliği içerisinde olup uluslararası standartlarda bakım veren bir yapılıştur.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya mekân sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; tatminkâr korumaya mevla olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne muhik panik bar kolu bulunmasıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ahşap bapnın yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page